Dobermannit osallistuivat joukkueena perinteiseen ABCD-otteluun 14.6.2008.

Ottelun nimi tulee osallistuvista roduista:
Airedalenterrierit
Bokserit
Colliet
Dobermannit

Tänä vuonna colliet ja bokserit puuttuivat osallistujalistoilta, joten ottelusta typistyi AD-ottelu. Dobermannit lähtivät koitokseen vajaalla kisaavien joukkueella, mutta ei tuo menoa haittaa:)

Ottelu on täysin epävirallinen ja siinä suoritetaan pk-kokeiden 1-luokan tottelevaisuusosuus tai BH-kokeen tottelevaisuusosuus. Kilpailussa on kaksi sarjaa, kilpailevat ja möllit. Kaikista osallistuvista oli saatu mukaan täydet joukkueet, jokainen rotu saa osallistua yhdellä möllijoukkueella ja yhdellä kilpailevien joukkueella. Joukkue koostuu kolmesta koirakosta.

Tänä vuonna dobermannit eivät ihan niin kovasti jyränneet, olimmehan mukana vajaalla joukkueella:) Siitä huolimatta dobermannit voittivat möllijoukkuekisan! Airedalet kiirivät kokonaiskilpailun voittoon ja kisaavien joukkuekisan voittoon.

Viime vuoden jälkeen päätin että mukana ollaan tänäkin vuonna, osallistujakoira oli vain epävarmaa. No, tunkuahan tähänkään kisaan ei näytä olevan, joten lähdin reippaasti sekä Bakun että Daschan kanssa mukaan! Tänä vuonna möllikisasta jätettiin pois kokonaan kytkettynä seuraaminen ja pistemäärä tiputettiin 50 pisteeseen.

Baku oli aivan upeassa vireessä ja keräsi hienolla suorituksellaan pisteitä 47! Dascha puolestaan suoriutui möllikokeesta 45,5 pisteen arvoisesti, eli möllikisassa meille tuli sitten kaksoisvoitto:) Tuomarina kokeessa toimi Anna-Liisa Reinikainen.

Kiitos kuvista ahkerille kuvaajille Kaisa Tynkkyselle ja Katja Laitilalle. Valitettavasti en yhtään tiedä mikä on kenenkin ottama... Kiitos myös kisakavereille, ensi vuonna toivottavasti meillä on täydet joukkueet dobbereita edustamassa:)





Paikallaolossa




Valmistautumassa seuraamiseen




Seuraamista juosten




Seuraaminen kävellen




Ja lisää:)




Henkilöryhmään mars!




Pysähtyminen ryhmässä




Liikkeestä istuminen




Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo




Lennokasta luoksetuloa




Vähäsen vinossa tuokin..:)




Meidän tiimi:)




Koko dobermannjoukkue: Hanna, Dascha ja Baku, Katja ja Tara, Kimmo ja Paavo sekä Kaisa ja Vita



Takaisin tulossivulle